Fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo ma totonu ole atunu'u

|Faigafale|
Tamaoaiga i Aso Ta'itasi: Ose Va'aiga Fa'atatau ile RMB Fetufa'aiga Fua Fa'atatau
Talu ai nei, o le RMB o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i lalo o le US dollar, ma o le fefaʻatauaʻiga o le RMB i fafo ma luga o le atunuʻu e faʻatatau i le US dollar ua faʻasolosolo ona paʻu i lalo o le tele o pa puipui.I le aso 21 o Iuni, o le RMB i fafo na paʻu i lalo ole 7.2 faʻailoga, o le taimi muamua lea talu mai Novema o le tausaga talu ai.
I lenei tulaga, na lomia e le Economic Daily se leo.
O loʻo faʻamamafaina e le tusiga e faʻapea, i le feagai ai ma suiga o le fesuiaiga o le RMB, e tatau ona tatou faʻatumauina se malamalamaaga faʻapitoa.I se taimi umi, o loʻo faʻaleleia atili le faʻatupulaia o le tamaoaiga o Saina, ma o le tamaoaiga o loʻo i ai le lagolago malosi mo le fesuiaiga o le RMB.E tusa ai ma faʻamatalaga faʻasolopito, o le fesuiaiga o taimi pupuu o le fesuiaiga o le RMB e faasaga i le US dollar e masani lava, lea e faʻaalia atoatoa ai o Saina o loʻo faʻamalosia le maketi o loʻo i ai se sao taua i le faʻavaeina o le fesuiaiga o tupe, ina ia avea le matafaioi. ole fetuutuunaiga o fua faatatau macro-tamaoaiga ma paleni o totogi stabilizer e mafai ona sili atu ona taalo.
I lenei faagasologa, o le mea e taʻua o faʻamatalaga faitotoa e leai se aoga aoga.E le o se mea faʻapitoa mo pisinisi ma tagata taʻitoʻatasi le peti i luga o le faʻaititia o le tau o le fesuiaiga o le RMB poʻo le talisapaia, o lea e tatau ai ona faʻamautu le manatu o le faʻatauvaʻa tulaga lamatia.E tatau i faʻalapotopotoga tau tupe ona tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i o latou tulaga faʻapolofesa ma tuʻuina atu auaunaga faʻafefe mo fefaʻatauaiga mo pisinisi eseese e faʻavae i luga o le faʻavae o le manaʻoga moni ma le faʻaituau lamatia.
Toe foʻi i le taimi nei, e leai se faʻavae ma avanoa mo le fesuiaiga o le RMB e faʻaitiitia ai le faʻaititia.
 
|USA|
Ina ua uma le palota, ua toe fuafua e le UPS i le Iunaite Setete se tete'e lautele!
E tusa ai ma le Los Angeles News o le American-Chinese Association, ina ua uma le 340,000 UPS na palota, o le aofaʻi o le ivasefulu fitu pasene na palota mo le solo.
O se tasi o osofaʻiga sili a tagata faigaluega i le talafaasolopito o Amerika o loʻo faʻafefe.
E mana'o le iuni e fa'aitiitia ovataimi, fa'ateleina tagata faigaluega tumau, ma fa'amalosia ta'avale UPS uma e fa'aoga le ea malulu.
Afai e le manuia feutanaiga faakonekarate, e mafai ona amata le faatagaga tete'e ia Aukuso 1, 2023.
Aua o 'au'aunaga tu'ufa'atasia e tu'uina atu i totonu o le Iunaite Setete o USPS, FedEx, Amazon ma UPS.Ae ui i lea, o isi kamupani e tolu e le lava e totogi ai le le lava o le gafatia e mafua mai i le UPS.
Afai e tupu le faʻalavelave, o le a mafua ai se isi faʻalavelave faʻapipiʻi sapalai i le Iunaite Setete.O le a le mea e ono tupu o le faʻatuai o le au faʻatau oloa, o loʻo feagai le au faʻatau ma faʻafitauli i le tuʻuina atu o oloa, ma o le maketi e-commerce atoa i totonu o le Iunaite Setete o loʻo vevesi.
 
| taofia|
O le auala TPC o le US-West E-Commerce Express Line na taofia.
Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le China United Shipping (CU Lines) se faʻaaliga aloaʻia faʻamalolo, ma faʻaalia ai o le a taofia le ala TPC o lana laina faʻasalalau faʻasalalau Amerika-Spanish mai le 26th vaiaso (Iuni 25th) seia oʻo i se isi faʻaaliga.
Aemaise lava, o le malaga mulimuli i sasae o le auala TPC a le kamupani mai Yantian Port o le TPC 2323E, ma le taimi e alu ese ai (ETD) o Iuni 18, 2023. O le malaga mulimuli a le TPC i sisifo o le Taulaga o Los Angeles o le TPC2321W, ma le taimi e alu ese ai (ETD). ) o Iuni 23, 2023.
 
I le siisii ​​o tau o uta, na tatalaina ai e Saina United Shipping le auala TPC mai Saina i le Iunaite Setete ma Sisifo ia Iulai 2021. Ina ua maeʻa le tele o faʻaleleia, o lenei auala ua avea ma laina faʻapitoa e faʻapitoa mo tagata faʻatau e-pisinisi i Saina i Saute.
Faatasi ai ma le paʻu o le auala Amerika-Sipaniolo, ua oʻo i le taimi e tuʻu ai le au taʻaalo fou.

 

 

 


Taimi meli: Iul-12-2023