Alalaupapa Fou o le Laueleele-Sami: Feso'ota'i Saina i Sisifo ma Ala Fou a le Global Logistics, Ta'imua Fefa'ataua'iga Fa'atauga Fou Suiga.

 Alalaupapa Fou Land-Sea Corridor

O le New Land-Sea Corridor e avea o se auala fou e fesoʻotaʻi ai Saina i Sisifo ma fesoʻotaʻiga faʻasalalau i le lalolagi atoa. E faʻafefea ona faʻaogaina ona tulaga faʻapitoa faʻafanua ma faiga faʻaogaina lelei e faʻaleleia ai le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga i Saina i Sisifo, ausia le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le maketi o le lalolagi?
I le lalolagi ua fa'atupula'ia i le lalolagi i aso nei, ua avea le fa'atinoina o galuega ma mea taua e a'afia ai fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo. O le New Land-Sea Corridor, o se auala fou e fesoʻotaʻi ai Saina i Sisifo ma le maketi o le lalolagi, o loʻo taʻitaʻia se suiga fou i fefaʻatauaʻiga i totonu o le itulagi ma ona tulaga lelei.
O le New Land-Sea Corridor, e faʻaaogaina ai le tele o punaoa ma le tele o maketi o Saina i Sisifo, e fesoʻotaʻi ai le tele o atunuu ma itulagi e aofia ai Asia i Sautesasae, Asia i Saute, Sasaʻe Tutotonu, ma Europa, e fausia ai se alalaupapa tele e alu i matu i saute ma fesoʻotaʻi sasaʻe. i sisifo.
E ala i le fausiaina o se faiga felauaiga tele, ua ausia e le New Land-Sea Corridor le tuʻufaʻatasia o auala eseese o felauaiga e pei o auala, nofoaafi, ma le sami, ma faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o meaʻai ma faʻaitiitia ai tau faʻatau. I le taimi lava e tasi, ua faʻamalosia ai foi le galulue faʻatasi ma atunuʻu ma itulagi i luga o le auala, faʻatasi ai ma le fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻavaomalo.
O le New Land-Sea Corridor o loʻo tuʻuina atu ai atinaʻe i Saina i Sisifo ma se avanoa sili atu ona faigofie i le sami, e mafai ai e nei kamupani ona faʻafaigofie ona ulufale atu i le maketi o le lalolagi ma faʻalauteleina a latou fefaʻatauaʻiga.
Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le logistics ma le faʻalauteleina o maketi tau fefaʻatauaʻiga, o pisinisi i Saina i Sisifo o le a maua le tele o avanoa e faʻaoga ai tekinolosi faʻavaomalo ma pulega faʻapitoa, ma faʻalauteleina ai le faʻaleleia o pisinisi ma suiga.
O le fausiaina ma le faʻaogaina o le New Land-Sea Corridor e le gata ina faʻalauteleina le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga i totonu o Saina i Sisifo ae faʻaosofia ai foi le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i nofoaga lata ane, ma fausia ai pou fou o le tamaoaiga.
I le lumanaʻi, o le New Land-Sea Corridor o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia le galulue faʻatasi ma atunuʻu ma itulagi i luga o le auala, faʻatasi ai ma fausia se faiga e sili atu ona lelei ma faigofie e faʻaleleia atili ai le atinaʻeina o fefaʻatauaiga faavaomalo.
Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi faʻatekinolosi, o le New Land-Sea Corridor o le a faʻamalosia malosi suiga numera, faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa e pei o faʻamaumauga tetele ma faʻasologa o ao e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le logistics ma le pulega, tuʻuina atu i tagata faʻatau auaunaga sili atu le lelei.
I le avea ai o se vaega taua o le "Belt and Road" initiative, o le New Land-Sea Corridor o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina ona tulaga tulaga ese e faafaigofie ai le galulue faʻatasi o le tamaoaiga ma fefaʻatauaiga faaleaganuu i le va o Saina ma atunuu ma itulagi i luga o le auala, faʻalauiloaina le fausiaina o se nuu ma se lumana'i fefa'asoaa'i mo tagata.
O le New Land-Sea Corridor, o se auala fou e fesoʻotaʻi ai Saina i Sisifo ma le fesoʻotaʻiga faʻasalalau i le lalolagi atoa, o loʻo taʻitaʻia se suiga fou i fefaʻatauaʻiga faʻatau i Saina i Sisifo ma ona tulaga tulaga ese faʻafanua ma faiga faʻaogaina lelei. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻamalosia o le galulue faʻava-o-malo ma le loloto o le alualu i luma o suiga numera, o le New Land-Sea Corridor o le a faʻaogaina ai le malosi fou i le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi.


Taimi meli: Oke-15-2024